usage 2018-07-23T10:57:54+00:00

[floating_div_ps name=“%d0%ba%d1%83%d0%bf%d0%b8-%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0″]

GM BEAUTY ПРЕДИ ИЗМИВАНЕ

Половин час преди измиване на косата сложете 1 до 3 капки от олиото в дланта си, в зависимост от това, до колко е суха Вашата коса. Нежно разтрийте в дланите си капките олио и нанесете продукта върху дължината на косата си. И За по-точно разнасяне на олиото GM Beauty използвайте подходяща четка за разресване, която не накъсва косъма. Увийте косата си в микрофибърна или памучна кърпа и я оставете така от половин час до час. Същата процедура може да бъде използвана за дами със сух скалп, следвайки стъпките, прилагайки GM Beauty директно върху кожата на главата.

GM BEAUTY ПРИ НАЕЛЕКТРИЗИРАНЕ

Подхранената и жизнена коса не се наелектризира. Прекомерната употреба на сешоари, преси за коса, боядисване, силното слънце през лятото и сухия въздух през зимата, водят до концентриране на статично електричество в косата. Използването на олиото за коса GM Beauty ежедневно (1 до 3 капки) води до добра хидратация и подхранване на косъма и неутрализиране на статичното елекричество.

GM BEAUTY ПРЕДИ СУШЕНЕ

Веднага след измиване на косата. При по-суха коса приложете стъпка 1, като ограничите времето до 20 минути. За друг тип коса, използвайте 1 до 3 капки, които с помощта на дланите си или на четка да нанесете по дължината на косата Ви и предимно в краищата. По този начин GM Beauty замества стилизатори, като лак и гел и спомага за оформяне на Вашата коса. Същевременно защитава косъма от сешоара и топлината.

GM BEAUTY ПРИ БУХНАЛА И СУХА КОСА

Използвайте няколко капки от GM Beauty и изчакайте 10 минути. С помощта на гребен с едри зъби, разнесете олиото по косата. Косата Ви става лесна за разресване, гладка, мека и блестяща.

ЗАЩИТА ОТ ХИМИКАЛИ И СОЛЕНА ВОДА

С помощта на безценните съставки – арганово масло и витамин Е, олиото GM Beauty предпазва косата Ви от вредните пречистващи препарати в басейните и защитава косъма от агресивното му изсушаване в солената вода. Нанасяйте от 1 до 3 капки при всяко влизане във водата, в зависимост от дължината на косата Ви.

ЗАЩИТА ОТ ВРЕДНИТЕ ЛЪЧИ НА СЛЪНЦЕТО

Олиото за коса GM Beauty съдържа UV филтри, които предпазват косъма от вредните слънчеви лъчи. Използвайте по няколко капки от продукта преди да изложите косата си на слънце.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.